Center terapij

Center terapij

za telo, duha in kvalitetnih izdelkov za zdravje

Izdelava solnih sob

Salt Rooms Solni Tempelj

Solne sobe Solni tempelj so narejene iz kvalitetnih materialov in oblikovane na osnovi naših bogatih izkušenj za vsako stranko posebej kot unikat. Materiali so preizkušeni in atestirani pri uradnih institucijah od strani proizvajalcev. Veziva in sol po nanosu ometov dobijo trdno obliko in ne oddajajo vonja ali kakršnih koli drugih snovi. Izgradnja je hitra in kvalitetna, kajti vse elemente pripravimo že prej v naši proizvodni hali.

Smo prvi izdelovalec solnih sob od leta 2008 dalje na področju nekdanje Jugoslavije in smo skupaj z našimi partnerji po vsej Evropi in svetu izgradili solne sobe skoraj že v vsaki državi.

Zadovoljne stranke Solni tempelj

Naš odziv na delo so zadovoljne stranke, ki v naši ekipi zmeraj najdejo podporo za kakršnokoli morebitno rešitev težav. 

Za to skrbi telefonska podpora, ki je dosegljiva cel dan.

 

 

Omogočamo vam sledečo ponudbo izdelave solne sobe:

1. NA KLJUČ  – ZA NIČ VAM NI POTREBNO SKRBETI – POTREBUJETE LE PRAZEN PROSTOR IN ELEKTRIKO (izdelava solne sobe z vključenim halogeneratorjem, izobraževanjem od 3 do 5 dni odvisno od velikosti solne sobe)

Vrste solnih sob:

  • Solna soba Zdravje BASIC
  • Solna soba Zdravje DELUX
  • Solna soba Zdravje BASIC PLUS
  • Solna soba Zdravje DELUX PLUS

(Naštete sobe se razlikujejo v opremi, o načinu izgradnje, nanosu solnega ometa in ceni – za več informacij prosimo pošljite poizvedovanje oz. nas pokličite)

2. SAMI IZDELATE VSE DO NANOSA SOLNEGA OMETA NA OSNOVI NAŠE PODPORE,IDEJNIH SHEM, NAVODIL IN MATERIALA , SLEDI LE ŠE INSTALACIJA HALOGENERATORJA IN IZOBRAŽEVANJE

3. ČE IMATE PRAZEN PROSTOR, GA SAMI LEPO DEKORIRATE IN DOBITE OD NAS OSNOVNA NAVODILA ZA ELEKTROINŠTALACIJO, HALOGENERATOR IN IZOBRAŽEVANJE

V VSAKEM PRIMERU SE BOMO SKUPAJ Z VAMI POTRUDILI, DA NAJDEMO ZA VAS NAJKVALITETNEJŠO IN NAJUGODNEJŠO REŠITEV ZA URESNIČITEV VAŠIH ŽELJA.

Standardne – poslovne dimenzije sob so med 10 – 16m2 in 2.5m višine. V privatne namene naredimo manjše d0 6-8m2. Za omet sob uporabljamo morsko ali kameno sol. Sol na stenah je izredni dekorativnih element in hkrati proti bakterijska zaščita. Srce solne sobe je halogenerator, ki proizvaja suho solno mikroklimo.

Tehnični podatki

Naše tipične mere sob so :

Velikost   Za število oseb Količina soli
4-6m2 1-2 900-1300 kg
6-10 m2 2-4 1300-2000 kg
10-14 m2 4-5 2000-2600 kg
14-18 m2 5-6 2600-3200 kg
18-22 m2 6-7 3200-3800 kg
22-26 m2 7-8 3800-4400 kg
26-30 m2 8-10 4400-5000 kg

Halogenerator Prizsalt lahko deluje tudi v sobah nad 30m2 do 40m2 toda v tem primeru efekt solnih terapij ni tako optimalen

Osnovni deli sobe so:

  • sol
  • kvalitetno načrtovana ventilacija in postavitev zvočnikov
  • LED tehnologija za varčno in harmonično razstvetljavo
  • razni dekorativni elementi
  • trdno postavljena konstrukcija
  • ter kvalitetni halogenerator Prizsalt, ki je srce solne sobe

Vsi materiali so preverjeni in certificirani.

Garancija na konstrukcijo in omet solne sobe ,je 36 mesecev, na pripadajoče elektro instalacije in aparate 24 mesecev.

Na osnovi dogovora in ogleda projektov prevzamemo celoten inženiring postavitve solnih centrov oz. opremljanja Wellness centrov.

O naši kakovosti pričajo zadovoljne stranke. Reference si lahko pogledate v področju Referenc, kjer so naše stranke iz Slovenije in naštete države iz vseh delov Evrope oz. sveta.

GALERIJA SOLNI TEMPELJ

Solne sobe
« 2 of 2 »

 V KATALOGU SI LAHKO POGLEDATE NAŠO PONUDBO!

Potrdite

 


Comments are closed.