O nas

Smo izkušen tim katerega vizija je ponuditi kvalitetne storitve na področju solnih terapij, izdelave solnih sob ter partnerjem po vsej Sloveniji in Evropi kvalitetne produkte – halogeneratorje in inhalatorje. V okviru naše spletne trgovine vam nudimo eden največjih in unikatnih sortimanov naravnih, solnih izdelkov, ki ga bomo v bodoče  še nadgrajevali. Poleg solnih artiklov je glavni del ponudbe namjenjen še kvalitetnim inhalatorjem za domačo ali profesionalno rabo v bolnišnicah oz. ambulantah. 

S spoštovanjem

Franci Grudnik

Izvršni direktor

Naša zgodovina

1992 - Smo ustanovili podjetje C-ring s.p.  S partnerji smo pričeli z izdelovanjem programskih produktov za trgovine, vladne inštitucije in ostala podjetja
1998 - V sodelovanju s partnerji smo postali močno podjetje za podporo trgovinam na področju POS sistemov.
2001 -V letu 2001 smo izvedli večje projekte za najmočnejše podjetje za trgovino v Sloveniji
2005 -Ustanovili smo podjetje Grajska vrata d.o.o. z raznovrstnimi področji  delovanja.
2008 -V letu 2008  smo pričeli akitvno delovati na področju posla povezanega s soljo – solne terapije in prodaja halogeneratorjev. Naša vizija je bila pomagati ljudem izboljšati zdravje na naraven način.
2010 -Postali smo vodilno podjetje za izgradnjo solnih sob in prodajo halofeneratorjev na področju bivših republik Yugoslavije.
2011 - Z izjemno kvalitetnim podjetjem Prizma d.o.o. smo sklenili dogovor o distributiranju  halogeneratorjev PrizSalt and inhalatorjev v državah Evropske unije. Hkrati smo postali njihov medicinski predstavnik za Evropsko unijo.

 

Tim profesionalcev

  • Franci Grudnik Izvršni direktor
  • Vanda Hartman Vodja centrov in komerciale
  • Jani Slemenšek Vodja izdelave solinih sob
  • Rudi Stakne Vodja servisa

Informacije od podjetju
Grajska vrata d.o.o.
Šmiklavž 3a
3342 Gornji Grad
Slovenia
ID: SI48344753
Skype: francigrud
WP:www.solni-tempelj.com 

Contact