Darilni bon za otroke Palčkov vrt ali Podvodni svet, 20 min Poglej polno velikost

Darilni bon za otroke Palčkov vrt ali Podvodni svet, 20 min

Darilni bon je lepo darilo za zdravje vaših otrok. Terapije potekajo v prijetni solni atmosferi med poslušanjem otroških pesmic. Otroci se lahko igrajo v veliiiiikem peskovniku iz soli v našem Palčkovem vrtu ali Podvodnem svetu.

 

Več podatkov

Dostopnost Artikel je na zalogi

11,00 €

Solne sobe za otroke – Palčkov solni vrt in Podvodni svet (LJ): (otroci do vključno 10. leta starosti)

V družbi palčkov se bodo Vaši otroci lahko poigrali v pravem peskovniku  soli, poslušali pravljico ali otroške pesmice. Starši lahko otrokovo najljubšo pravljico ali pesmice (CD) prinesite s seboj na terapijo. Poskrbeli bomo, da se bodo Vaši otroci v našem centru dobro počutili in si tako še hitreje izboljšali svoje zdravje. Terapija traja 20min.

Otroci                       cena na 1 terapijo
1 otrok                         11 eur
2 otroka                       17 eur
3 otroci                        23 eur
4 otroci                        29 eur

Vsak otrok do 10. leta starosti obiskuje terapije v spremstvu ene odrasle osebe, za katero je vstop v solno sobo z otrokom brezplačen. V primeru drugega starša se zaračunava 5eur po terapiji.

Pri nakupu vnesete v količino koliko solnih terapij za določeno število otrok boste podarili. Za navedeno dobite bon napisan s številom terapij za določeno število otrok. V primeru, da bi želeli več darilnih bonov potem bon večkrat dodajte v košarico.