Posted on / in Dogodki

10.3.2013 od 11:00 do 22:00 Nedeljske DETOX urice

Na nedeljske DETOX urice v Solnem templju v Ljubljani pridite s svojo prijateljico, družinskimi člani, prijatelji,… namesto na kavico, pridite na detox urico v solne sobe , ki so na voljo:

2x po 4 osebe
2 x po 2 osebi

Cena po osebi: 18€

 URE TERMINOV:
11h – 12:30h
13h – 14:30
15h – 16:30
17h – 18:30
19h – 20:30
21h – 22:30
Vsi ležite v solni sobi na BELI BRISAČI ali RJUHI, ki jo prosim prinesite s seboj.

Ekskluzivno v ponudbi:
– individualne terapije s Shano;
Vi ležite na udobnem lebdečem ležalniku, Shana pa vam glede na to kar potrebujete izvede še zdravljenje s kristali in meditacijo. V solni sobi je močna   koncentracija s solnimi kristali, kromoterapija in aromoterapija.

Cena za terapijo: 60€ / 90 min
11h, 13h, 15h, 17h, 19h

Prijave obvezne pri Vandi na tel.št. 031-788-881


Solna terapije z meditacijo Rezanje vezi in Prebujeni ( avtor Shana Flogie )

O solni terapiji
Solna terapija je način izboljšanja zdravja dihalnih in kožnih bolezni s pomočjo vdihavanja in izpostavljanja telesa suhemu aerosolu naravne kamene soli in ostalim faktorjem mikroklime, ki jih ustvarimo v za-to prirejenih prostorih-solnih sobah. V prostoru ustvarimo atmosfero, ki je po osebnosti soli v zraku precej močnejša od atmosfere v naravnih solnih jamah, rudnikih in ob morju.Solne sobe so v celoti obdane s plastjo soli, zato jih poleg zdravilnega učinka na telo priporočamo tudi ljudem, ki potrebujejo kvaliteten počitek in relaksacijo, zato te terapije tudi pozitivno vplivajo na živčno, psihično in čustveno stanje posameznika.
V solni sobi boste ob vodeni meditaciji Shane, kot v energetski čistilni komori. Aura se bo močno čistila, saj bo dotik negativnih ionov, ki jih sproščajo solni kristali ob trku izjemno močno čistili vse vaše nivoje telesa. Telo se bo tako v zelo kratkem času prerodilo, napolnilo z energijo in jasnostjo misli.Solni tempelj je terapevtski in je idealen prostor, ki vam v tem obdobju, ko hodite po boleči poti sprememb, dalo moč in stabilnost uma nazaj, meditacija, pa vas bo spravila v ponovno povezavo s sabo.Ker ima sol protivnetni učinek in pozitiven vpliv na čiščenje bronhijev jo priporočamo ljudem z bronhialno astmo in nagnjenostjo k dihalnim infekcijam, za zdravljenje alergij nosu in grla in ljudem z nizko imunsko sposobnostjo telesa. Če ste čustveno izpiti, utrujeni ali če potrebujete čas, da se umirite in ponovno povežete s sabo, potem je to pravo mesto za vse vas. Terapija bo tudi odlična podpora vašemu imunskemu sistemu, da ga še dodatno ojačate.Pomembno! Na terapijo s seboj prinesite: – daljšo majčko ali spalno majčko /pajkice in majico- tople nogavice- plastenko vodeV sobi ležite na soli oz. na ležalnikih, v prostoru je prijetna atmosfera, glasba in vodena meditacija, ki jo bo za vas pripravila Shana.
Meditacija s solno terapijo za telo, dušo in duha, bo trajala eno uro.       Opozorilo: Ker se začne meditacija ob uri, ki je določena,  vas prosimo, da ste točni.  Pridete v Solni tempelj, v Ljubljani, na Kotnikovo ulico 12.
Naredimo nekaj skupaj za telo, dušo in duha.Vabljeni na to izjemno doživetje.Posebna detox cena: 18€ / na osebo

S prijavami pohitite, ker je število mest omejeno.
Vse informacije in obvezne prijave:
Vanda  031 788 881

terapije@solni-tempelj.com

ali Shana   041 410 176
shana@mychi.si
(ker je Shana zelo zasedena, prosimo da kontaktirajte Vando)
*Ob prijavi navedite za katero skupino se prijavljate!

Vabljeni na vse intenzivne nedeljske DETOX urice,ki bodo v letu 2013

MAREC 2013
v nedeljo, 10.3. 2013
v nedeljo, 24.3. 2013
TERMINI so: od 11h do 22h

Razvajali vas bova Vanda in Shana.
Tags: