Posted on / in Dogodki

18.5.2014 Majski detox in kristalo terapija

Vabljeni na majsko doživetje detoxa in kristalo terapije.

Detox in kristaloterapija 18.5.2014

V Solnem Templju smo pripravili Detox program za pare oz. v dvoje. Program je 90 minutni, v močni solni atmosferi. V solni sobi ste z vašim partnerjem ali osebo s katero imate močan energetski kontakt ( hči,sin,mama, oče,bivši partner,prijatelj.. …).

Dela se individualno IN na povezavi na energetskem nivoju med osebama. Shana bo z vami in vam bo v tem času s pomočjo kristalov sprostila veliko tistega, kar vam v odnosu dela težave, ki jih ne morete prestopiti in ki vas omejujejo, da ne morete narediti koraka naprej k boljšemu odnosu.

Shana je mojster na področju čiščenja čaker in energetskih blokad , zato lahko po terapiji pričakujete, da se bo situacija, ki se morda predolgo zadržuje v vašem dnosu….ponovno začela razvijati in vas premaknila iz stoječe točke. Po terapiji lahko pričakujete bolj jasen pogled na sedanjo situacijo med vami in vam ljubo osebo in s tem možnost bolj jasnih in pravilnih odločitev za vaš nadaljnji odnos.

Pomagali vam bomo, da boste vaše ljubeče odnose z ljudmi, ki so pomembni v vašem življenju zgradili na bolj zdravih in trdnih temeljih.

Vabimo vas, da se prepustite Detox moči solnega kristala,  jasnosti meditacije in izkušeni strokovnjakinji za kristalo terapijo Shani Flogie.

Podrobnosti o dogodku  KRISTALO TERAPIJA na

https://www.solni-tempelj.com/slo/terapije/kristalo-terapija-s-solni-terapijo/

in Detoxu na strani

https://www.solni-tempelj.com/slo/terapije/detox/

Vse informacije in naročila na 031 788 881 – Vanda Hartman

Vaš Solni tempelj

Tags: