Posted on / in Dogodki

24.2.2013 Masaže in razvajanja v Solnem templju

Vabljeni na čudovito doživetje telesa in duha v objemu masaže in solne atmosfere v naših solnih sobah v Solnem templju Ljubljana.
60 minutne masaže celega telesa cena = 55 eur
30 minutna masaža stopal cena = 25 eur

 

Masaže izvaja

vrhunska maserka, ga. Alenka Završnik.

 

 

Naročila in informacije na tel. št.  031 – 788 – 881, ga. Vanda Hartman.

Masaže & razvajanja v Solnem Templju

Intuitivna masaža: je masaža prepletena z različnimi masažnimi tehnikami, znanji in starodavnimi vedenji, ki so prilagojene vsakemu posamezniku. Vsak dobi točno določen tretma, ki ga v danem trenutku potrebuje. Nebeško razvajanje traja zemeljskih 60 minut.

Detox masaža: je intenzivna masaža podkožja, ki temeljito razstruplja, pospešuje mikrocirkulacijo, povzroča lokalno stimulacijo prekrvavitve in pretoka limfe iz globlje ležečih tkiv, kar vpliva na krvne žile in posledično hiperemija (povečan dotok arterijske krvi v tkivo) kože proizvaja biološko aktivne substance, stimulira metabolične in regenerativne procese. Izboljšajo se presnovni procesi, ne le na masiranem področju, temveč na celotnem organizmu. Izboljša periferni krvni obtok, limfni obtok in odplavlja zastalo tekočino iz telesa , izboljšuje funkcijo tkiv, stimulira proizvodnjo krvnih celic, krepi odpornost. Nebeško razvajanje traja zemeljskih 60 minut.

Kristalna masaža uravnovesi telo, dušo in duha, doda energijo, kjer jo primanjkuje in odvzame tam, kjer je preveč nakopičena. Terapija zaobjame celotno telo: masaža obraza razkrije vašo pravo lepoto, masaža hrbta naredi vašo hojo pokončno, masaža nog in podplatov vas postavi nazaj na vaše noge. Kristalna masaža intenzivno razstruplja in pripomore k izločanju toksinov. S kristalno masažo pomagate vašemu telesu sprostitev in obnovitev ter vzpodbudi vašega duha in dušo, da ste resnično VI, vaš pravi jaz. In takrat, ko odkrijemo svoj pravi jaz, smo prečudoviti, lepi, srečni in zdravi. Nebeško razvajanje traja zemeljskih 60 minut.

Detox masažo stopal začnemo s kratko kopeljo nog v solni kopeli, da sprostimo mišice in omehčamo kožo. Medtem, ko boste uživali v kopeli, vas bomo dodatno sprostili z masažo vratu in zatilja. Sledi sproščujoča masaža stopal.

Po Tradicionalni kitajski medicini pa naša stopala predstavljajo naš celoten organizem. Na stopalih imamo največje pore  preko katerih se naš organizem razstruplja. Z masažo stimuliramo živčne končiče in tkivo v stopalih, regeneriramo celotno telo, pospešimo izločanje toksinov iz telesa in uravnovesimo energije. Nebeško razvajanje traja zemeljskih 30 minut

masage-face

 

Tags: