Posted on / in Članki, Dogodki, Solne terapije

Ali veste, da vam pri solnih terapijah v Solnem templju podarimo najčistejšo vodo v Evropi….

V Solnem templju odraslim pri solnih terapijah podarimo 0,5 l vode. Voda nadomesti izgubljeno tekočino, ki jo odraslo telo porabi ob solnem Detoxu. Toda naša voda ni navadna voda. Ampak je najboljše, kar vam lahko našim dragim strankam podarimo …..

IZVIRSKA VODA

Izvirska voda 902, po svoji strukturi spada v skupino nekemično najbolj čistih oz. mehkih naravnih voda v Evropi. Njeno ime izhaja iz dejstva, da se polni na 902 metrih nadmorske višine, izvir vode pa se nahaja še kakih 200 metrov višje na Kašni planini. Samo kvaliteto potrjujeta dve zlati in ena srebrna medalja na mednarodnem ocenjevanju AGRA 2011, AGRA 2012 in AGRA 2013

Voda 902 agra 300x60

Najčistejša voda v Evropi

Voda 902 je izjemna zaradi svoje čistosti. Čistost vode se meri v mikro Siemensih, kar je sicer merilo za prevodnost vode. Manj kot je v vodi raztopljenih nečistoč, nižja je prevodnost vode. Čistost vode je eden glavnih parametrov, ki določajo kvaliteto same vode. Voda z nizko prevodnostjo v našem telesu mnogo bolje in laže opravlja vlogo transporta snovi, kar je primarna naloga vode v telesu. Prevodnost vode 902 v odvisnosti od letnega časa niha med 40µS do 65µS. V letu 2012 je bila pripravljena primerjalna tabela z nekaterimi drugimi ustekleničenimi vodami v Sloveniji in Evropi. Tabele  http://voda902.com/tabela-vsebnosti-nekaterih-vod-v-evropi/ so zelo zgovorne in so vsem na voljo. Mnogo pove že podatek, da ima druga najboljša voda na slovenskem tržišču prevodnost že več kot 200mS, na policah pa lahko najdete tudi vode s prevodnostjo nad 600mS, kar bi v nekaterih državah zahodne Evrope pomenilo umik tovrstne vode iz prometa. V Sloveniji predpisi še niso tako strogi predvsem zaradi tradicije nekaterih starejših polnilnic. Voda902 je najčistejša voda v Evropi ali pa si prvo mesto deli s francosko blagovno znamo vode Volvic. Volvic ima deklarirano čistost vode izmerjeno pri 55mS, kar je včasih malenkost več voda902, včasih pa malce manj. Da pa nikomur ne naredimo krivice, vedno rečemo, da je voda 902 med najčistejšimi ustekleničenimi vodami v Evropi.

Vaš Solni tempelj

Vir: http://voda902.com/najcistejsa-voda-v-evropi/ 

Tags: