Posted on / in Dogodki, Ugodnosti

Angelska svetloba solne lučke meseca decembra

Angel Solna lučka decembra 2013

Angeli so prekrili nebo in našli solno lučko prekrasno. Podarili so ji krila in ji dejali: “Poleti, poleti v nebo nad našo prelepo Slovenijo. Obišči vsak dom, ga  z angelsko toplino ter svetlobo obdari, da si bodo ljudje srca odprli in z večjim optimizmom v Novo leto zrli.” 

  Od 1.12.2013 do 31.12.2013 oz.  razprodaje zalog lahko Solno lučko Angela kupite v naši spletni trgovini za velikih 20% popusta od 32 EUR, to se pravi kar za 25,6EUR.

Spletna trgovina Solni tempelj Izdelki za zdravje in sprostitev je vir idej za izvirno darilo in prostor, kjer najdete kvalitetne izdelke po ugodnih cenah. Naše še posebej ugodne cene lahko najdete na

https://www.solni-tempelj.com/izdelki-za-zdravje/prices-drop

Popusti iz ostalih akcij se med sabo izključujejo.

Energetski pomen lučke ANGEL:
Angel prinaša v prostor močno zaščito, varnost in božansko ljubezen. Angelske lučke so dobra povezava z vašimi angeli varuhi in dajejo v prostor moč, da vas vaši vodniki varno spremljajo in ščitijo na vaši poti življenja. Vaše misli in srce se razsvetljuje z veliko infuzijo svetlobe, ki jo ta lučka oddaja. Prisotnost te oblike lučke, vam pomaga videti božansko resnico, v megli strahov, polnih iluzij na vaši poti duhovne in osebne rasti, po kateri stopate. Spomnijo vas, da ste popolnoma varni in zaščiteni. Lučke so zelo primerne za otroške sobe, spalnice, študijske sobe in so krasen okras bivalnih delov vašega doma. Lučka je dobra podpora vaši veri, priprošnjah ali meditaciji. Vera je tista, ki še pospeši vaše molitve in prošnje, ko želite pomoč duhovnega vodstva. Molitev je takrat, ko se pogovarjate in naslavljate svoje priprošnje, molitve na božansko svetlobo. Meditacija pa je odgovor, ko poslušate, kaj vam Stvarstvo da kot odgovor. Angelsko vodstvo je vedno na voljo, v pripravljenosti za vaše molitve ali priprošnje, da jih uslišijo. Ko boste skupaj v krasni harmoniji s svojim vodstvom, angeli in vodniki, lahko spravite v ravnovesje sebe in svoje življenje.

Prekrasno darilo za vaše najbližje … 🙂

Vaš Solni tempelj

Tags: