Posted on / in Dogodki, Solne terapije, Ugodnosti

DECEMBRSKO DARILO ZA VAS, SPOŠTOVANE STRANKE

Poleg celoletne ugodnosti nakupa paketov solnih terapij  Vam od danes naprej do konca leta podarjamo 🙂

Pri nakupu:

5  TERAPIJ + 1 PODARIMO + 1x obisk odrasle osebe- darilni bon- DETOX TELESA ( vrednost 26 EUR) 55 min

10 TERAPIJ + 2 PODARIMO + 1x obisk za 2 odrasli osebi – darilni bon- DETOX TELESA (vrednost 37 EUR ) 55 min.

Prišel je mesec obdarovanj, hvaležnosti in veselja. V našem SOLNEM TEMPLJU smo Vam letos pripravili lepo darilo…..Vam , staršem, ki s pomočjo solnih terapij skrbite za preventivo vaših otrok, si vzamete čas in denar in ga namenite za to, da so Vaši otroci v dobri kondiciji in tako najlepše preživljajo svoje otroštvo. Odločili smo se, da letos nagradimo prav Vas, starše in skrbnike, da si lahko brezplačno privoščite delček sprostitve in zdrave atmosfere morja.

In še majčkeno presenečenje za Vas, spoštovani starši in skrbniki….če darilni bon uporabite v mesecu decembru, Vas v našem SOLNEM TEMPLJU čaka še eno DARILCE :-).

Če pa Vam čas ne dopušča obiska solne terapije, pa lahko prejeti darilni bon tudi podarite nekomu, ki ga imate radi in mu želite polepšati dan.

Hvala Vam za Vaš obisk v Solnem templju , za Vašo zvestobo in prijaznost. Želimo Vam srečno leto 2016, naj Vam bo okrašeno z zdravjem, srečo in še čem, kar si sami najbolj želite.

Vaš SOLNI TEMPELJ

Velike praznične ugodnosti december 2015

Akcija velja od 26.11.2015 naprej do 31.12.2015. Ugodnost darilnega bona velja tudi za nakup paketov za odrasle. Darilni boni nimajo omejitve uporabe.

Tags: