Posted on / in Dogodki

Dne 17.2.2015 je potekala 1 telekonferenca direktorjev upravnega odbora STA

Ob 20.00 po slovenskem času, ob 14.00 popoldne po kalifornijskem času in ob 6.00 zjutraj po Avstralskem je v torek 17.2.2015 potekala prva telekonferenca ustanovnih direktorjev upravnega odbora mednarodne zveze solnih terapij.

Prisotnost 13 najvplivnejših ljudi na področju solnih terapij iz različnih področij zagotavlja, da je direktorski upravni odbor pokrit z ljudmi, ki predstavljajo veliko raznolikost področij in širino znanja na svojem področju.

Tema pogovora je bila predstavitev delovanja posameznih direktorjev in zasnova trdno določenih temeljev za delovanju zveze v bodoče.

Glavni cilji zveze so:

– predstaviti dobrodejnosti solnih terapij na globalnem nivoju;

– podpirati razvoj, izobraževanje in inovacije;

– opredeliti kakovostne standarde pri uporabi sredstev, opreme in znanja pri izvajanju solnih terapij;

– solne terapije uvrstiti v kritje storitev iz zdravstvenih zavarovalnic, tako kot to določene zavarovalnice krijejo v Kanadi, na Finskem oz. še v kakšni drugi državi;

– v bodoče opredeliti standarde in certificiranje za izvajanja solnih terapij na globalnem nivoju in na lokalnih nivojih pod krovstvom STA;

Solni tempelj se vseskozi zaveda, kako pomembno je znanje in kakovostno izvajanje solnih terapij, zato svojim sedanjim in bodočim strankam nudi kakovost s katero že sedaj dosegajo katerekoli norme, ki jih bomo v zvezi solnih terapij zastavili.

Za to garantiram kot eden od predsednikov upravnega odbora mednarodne zveze solnih terapij.

S spoštovanjem

Franci Grudnik

izvršni direktor, Solni tempelj

https://www.solni-tempelj.com/

http://salttherapyassociation.org/main/about-sta/leadership/

 

 

Telekonferenca STA

 

 

 

Tags: