Posted on / in Dogodki

Himalajske Solne lučke Solni tempelj – lučke z ljubeznijo

V našem Solnem templju imamo za vas, poleg čistilne in za zdravje dihal, kože in vašega fizičnega in energetskega telesa blagodejne  in krepilne solne terapije, bogato ponudbo tematskih solnih lučk (himalajska sol).

Sol je kristal, ki srka vse dobro in slabo iz okolice in tako potem tudi vpliva na vas. Je moč, ki jo lahko koristite za namen, ki ga programirate v solni kristal – oz. himalajsko solno lučko v obliki , ki sama po sebi   že predstavlja in deluje na vas z neko vibracijo. Lastnosti himalajske soli že poznate. Ko jo prižgete, toplota žarnice v lučki poskrbi za to, da v prostor sprošča ione s negativnim nabojem in vam prostor naredi prijetnejši za počutje.

Oblika himalajske lučke pa vam pomaga pri manifestaciji kaj in kako želite spremeniti oz. izboljšati kvaliteto vašega življenja. Je pomoč, ki jo lahko uporabljate vedno in skoraj povsod, ko potrebujete hitrejši in močnejši stik sami s seboj. Svetloba himalajske lučke je zelo pomirjajoča in mir je pogoj, da se začutite in fokusirate  na vaše naslednje, varne korake na poti do uspešno izvedenih nalog v vašem življenju.

Vaš Solni tempelj

Solne lučke Solni tempelj lučke z ljubeznijo

Spletna trgovina Solni tempelj Izdelki za zdravje in sprostitev je vir idej za izvirno darilo in prostor, kjer najdete kvalitetne izdelke po ugodnih cenah. Naše še posebej ugodne cene lahko najdete na

https://www.solni-tempelj.com/izdelki-za-zdravje/prices-drop

Tags: