Posted on / in Dogodki

HVALOSPEV DEJSTVU, DA IMAMO MOŽGANE …

Želim si, da je pred nami čas, ko bomo več uporabljali našo sposobnost razmišljanja, logičnih povezav in zaupanja v lastno zdravo pamet.

Že nekaj let sem vedno znova presenečena, da še vedno v našem okolju delujejo samozvani duhovni učitelji, ki živijo od tega, ko učijo druge, kako živeti, da bodo zdravi, srečni,bogati ….in še kaj. Ker veliko teh učiteljev poznam tudi skozi osebno sfero, vem, da so sami tisti, ki veliko tega, kar učijo, ne znajo. Imajo neurejene odnose s starši, otroci, partnerji, so bolni, brez energije in podobno. To se vidi na ven in vsi ljudje, ki hodijo k njim  po pomoč, to vidijo…pa vendarle hodijo in plačajo…za njihove nasvete, kako si urediti življenje.

Še vedno me preseneča, ko je preveč takšnih ljudi, ki prodajajo vsa mogoča super živila, za moč , za boljše zdravje, mladost….in ko jih pogledaš, moraš opaziti, da so predebeli ali presuhi, s podočnjaki, brez prave, zdrave barve polti, brez pristne , vesele energije…ampak ljudje kupujejo tisto, kar jim ponujajo in čakajo na čudež…

Še vedno me preseneča, da nam čudežne kreme, šampone, lepotilne aparate in zdravilne, čudežne aparate, prodajajo ljudje, ki imajo čisto preveč gub, so po možnosti celo brez las in niti približno ne delujejo ne lepi, ne zdravi in ne srečni. Ampak, ljudje kupujejo ravno od njih…

Vedno znova me zdaj že prav zabava, ko se takšni ljudje odločijo, da mi bodo nekaj prodali…tako, za zdravje in lepoto. In potem jih gledam in ne najdem pravih besed, da nebi bila nesramen in neprijeten sogovornik….a to mi gre vedno težje…

Verjamem v generacijo, ki prihaja. So iskreni, bistri mladi ljudje in slabo prenašajo samozvano avtoriteto. Verjamem, da bodo znali , kot potrošniki narediti red v tem svetu, ko prodajajo čudežne stvari , programe in ostale pomoči duhovnega znanja ljudje, ki so samo odlični retoriki, naučeni prodajalci in dobri prevaranti. Upam in verjamem, da bo družba podpirala dobre, resnično zdravilne izdelke in iskrene, realne napotke o tem, kako živeti, da si lahko srečen ti in ljudje okoli tebe.

Dragi bralci, poglejte dobro ljudi, ki vam prodajajo vse zgoraj našteto in še kaj. Ne nasedajte študijam, čudežnim učinkom na telo in dušo, če imate pred seboj človeka, ki to prodaja in vam nekako ravno ne deluje kot najboljši primer dobre prakse produkta ali storitve, ki jo ponuja…..uporabljajte svojo glavo, ko ste potrošnik in vedite, da je prodajalec vedno tisti, ki mora iskreno verjeti v svoj produkt ali storitev in iskreno lahko verjame samo tako, da je sam najboljša reklama za to oz. je to potrdil na lastni koži ali v svojem življenju. To pomeni, da je človek pred vami podoba, kar ponuja izdelek ali storitev, ki vam jo prodaja. In samo taki so lahko ponudniki in tržniki takšnih izdelkov ali storitev. Vsi ostali nimajo na področju pomoči v obliki vsega mogočega čudežno delujočega kaj iskati.

Ker ni pošteno in ker predvsem ni čudežev.

Želim vam, da ostanete v svojem fokusu in razmišljate s svojo glavo. Izobražujte se, pazite na zdravo prehrano, na zadosti gibanja, na svoje misli in delajte stvari, ki vašemu telesu koristijo in se pokažejo kot dobre. Hitrih, čudežnih stvari na tem svetu ni….v obliki aparatov, krem, programov…..opazujte svoje telo in vaše življenje in ta vas bo prej ali slej pripeljal do čudeža, kako živeti, da ste zdravi, lepi in srečni.

In ne pozabite, da ste vsako leto starejši…….in VAŠ uspeh je, ko si lahko iskreno potrdite, da ste za svoja leta v odlični kondiciji uma, telesa in lepote…..in bodite vsako leto še boljši..:))

Vanda Hartman

Vodja centrov SOLNI TEMPELJ

Članek hvalospev možganom

Tags: