Center terapij

Center terapij

za telo, duha in kvalitetnih izdelkov za zdravje

Izdelava solnih sob

Salt Rooms Solni Tempelj

Solne sobe Solni tempelj so narejene iz kvalitetnih materialov in oblikovane na osnovi naših bogatih izkušenj za vsako stranko posebej kot unikat. Materiali so preizkušeni in atestirani pri uradnih institucijah od strani proizvajalcev ter imajo certifikat. Veziva in sol po nanosu ometov dobijo trdno obliko in ne oddajajo vonja ali kakršnih koli drugih snovi. Izgradnja je hitra in kvalitetna, kajti vse elemente oz. vse potrebno za izgradnjo pripravimo že prej v naših delavnicah.

Smo prvi izdelovalec solnih sob od leta 2008 dalje na področju nekdanje Jugoslavije in smo skupaj z našimi partnerji po vsej Evropi in svetu izgradili solne sobe skoraj že v vsaki državi.

Zadovoljne stranke Solni tempelj

Naš odziv na delo so zadovoljne stranke, ki v naši ekipi zmeraj najdejo podporo za kakršnokoli morebitno rešitev težav. 

Za to skrbi telefonska podpora, ki je dosegljiva cel dan.

 

 

 

Omogočamo vam sledečo ponudbo izdelave solne sobe:

1. NA KLJUČ  – ZA NIČ VAM NI POTREBNO SKRBETI – POTREBUJETE LE PRAZEN PROSTOR IN DOVOD ELEKTRIKE  (izdelava solne sobe z vključenim halogeneratorjem, izobraževanjem od 3 do 5 dni odvisno od velikosti solne sobe)

2. SAMI IZDELATE VSE DO NANOSA SOLNEGA OMETA NA OSNOVI NAŠE PODPORE,IDEJNIH SHEM, NAVODIL IN MATERIALA , SLEDI LE ŠE INSTALACIJA HALOGENERATORJA IN IZOBRAŽEVANJE

3. ČE IMATE PRAZEN PROSTOR, GA SAMI LEPO DEKORIRATE IN DOBITE OD NAS OSNOVNA NAVODILA ZA ELEKTROINŠTALACIJO, HALOGENERATOR IN IZOBRAŽEVANJE

V VSAKEM PRIMERU SE BOMO SKUPAJ Z VAMI POTRUDILI, DA NAJDEMO ZA VAS NAJKVALITETNEJŠO IN NAJUGODNEJŠO REŠITEV ZA URESNIČITEV VAŠIH ŽELJA.

VRSTE SOLNIH SOB:

 • Solna soba s solnim ometom Natural
  • (debelo slojni solni omet 1 do 1,3 cm izraža prvinskost pravih solnih jam in hkrati še dodatno izolira solno sobo ter nudi dodatno zaščito pred sevanji iz zunanjega dela sobe)
 • Solna soba s solnim ometom Tempeljski kristal
  • (tanko slojni solni omet 1-3 mm Tempeljski kristal izraža kristalno belino strukture kamene soli in se ga lahko nanaša na večino trdnih površin)
 • Solna soba s solnim ometom Piranski biser
  • (Piranski biser je tanko slojni solni omet 1-3 mm z malce bolj grobo strukturo iz morske soli, ki nam pričara pridih Piranskih solin in se ga lahko nanaša na večino trdnih površin)
 • Solna soba s solnim ometom Himalaya
  • (Tanko slojni solni omet 1-3 mm Himalaja  z oranžno Himalajsko soljo poudari grob zrnat videz soli iz osrčja Himalaje, kjer so se kristali oblikovali tisočletja in se ga lahko nanaša na večino trdnih površin)

Razlika med debelo slojnim in tanko slojnim solnim ometom je predvsem, da se pri tanko slojnem solnem ometu ne potrebuje močnejša konstrukcija in se tako poceni sama izgradnja solne sobe.

Originalnost in bistvo naših solnih ometov je, da sol ni zalita v nek umetni preliv na steni ampak je končni sloj ometa tako pri debelo slojnih kot tanko slojnih ometih NARAVNA SOL s svojo izrazito naravno strukturo.

Ker se sobe se razlikujejo od prostora do prostora  v opremi, o načinu izgradnje, nanosu solnega ometa in ceni – za več informacij prosimo pošljite poizvedovanje oz. nas pokličite, da pri vas izvedemo ogled prostorov ter vam svetujemo.

Standardne – poslovne dimenzije sob so med 10 – 16m2 in 2.5m višine. V privatne namene naredimo manjše do 6-8m2. Za omet sob uporabljamo morsko, kameno sol ali himalajsko sol. Sol na stenah je izredni dekorativnih element in hkrati proti bakterijska zaščita. Srce solne sobe je halogenerator, ki proizvaja suho solno mikroklimo.

Tehnični podatki

Naše tipične mere sob so :

Velikost   Za število oseb Količina soli debelo slojni ometi
4-6m2 1-2 900-1300 kg
6-10 m2 2-4 1300-2000 kg
10-14 m2 4-5 2000-2600 kg
14-18 m2 5-6 2600-3200 kg
18-22 m2 6-7 3200-3800 kg
22-26 m2 7-8 3800-4400 kg
26-30 m2 8-10 4400-5000 kg

Halogenerator Prizsalt+ je primeren za solne sobe do 40m2 , halogenerator Multisalt za solne sobe do 10m2.

Osnovni deli sobe so:

 • sol
 • kvalitetno načrtovana ventilacija in postavitev zvočnikov
 • LED tehnologija za varčno in harmonično razsvetljavo
 • lepo izdelani solni dekorativni elementi
 • trdno postavljena konstrukcija
 • ter kvalitetni halogenerator Prizsalt+ ali Multisalt, ki je srce solne sobe

Vsi materiali so preverjeni in certificirani.

Garancija na konstrukcijo in omet solne sobe ,je 36 mesecev, na pripadajoče elektro instalacije in aparate 24 mesecev.

Na osnovi dogovora in ogleda projektov prevzamemo celoten inženiring postavitve solnih centrov oz. opremljanja Wellness centrov.

O naši kakovosti pričajo zadovoljne stranke. Reference si lahko pogledate v področju Referenc, kjer so naše stranke iz Slovenije in naštete države iz vseh delov Evrope oz. sveta.

GALERIJA SOLNI TEMPELJ

Solne sobe
« 1 of 2 »
Potrdite

 

Več o varovanju vaših osebnih podatkov na Varstvo osebnih podatkov.

Comments are closed.

Don`t copy text!