Posted on / in Dogodki, Halogenerator, Izdelava solnih sob

Izkušnje dobre poslovne prakse, osebno mnenje Julie Dunn iz Velike Britanije

Salt space je center solnih terapij v Angliji, katerega lastnica Julie Dunn je pričela s solnimi terapijami septembra lani. Delo je izvajala s halogeneratorji konkurenčne znamke. Zaradi nenehnih okvar in nezanesljivosti delovanja se je odločila, da zamenja halogeneratorje. Obrnila se je na Solni tempelj in nas obiskala v začetku junija. Navdušena nad našim znanjem, izkušnjami in kvalitetnimi halogeneratorji se je odločila za nakup in tako od junija dalje deluje po sistemu dela Solni tempelj.

Njeno mnenje podajamo na njeno željo.

Date, 28.8.2016 BREATHE EASY with Salt Space

Salt Space has recently opened in Hove, Sussex, UK, offering salt therapy in a calming environment.

Salt Space uses the latest technology Prizsalt+ Halogenerators to provide reliable and high quality therapy.  Julie Dunn, who owns Salt Space, offered to share her experience of using Prizsalt+, “I have found Prizsalt+ to compare most favourably with other halogenerators I have used, they are well designed, reliable, easy to clean and to maintain and, so far, completely trouble free.  They produce a very fine salt mist aerosol of the quality I was looking for and I have no hesitation in recommending Prizsalt+ to anyone looking to set up a salt therapy clinic.”

Run by Julie Dunn and the team, Salt Space has two separate rooms – a calm and relaxing one for adults and a play space for children with lots of toys and books to keep them occupied.

http://www.saltspace.co.uk/

Prevod

Datum 28.8.2016, LAŽJE ZADIHAJTE s Salt space

Salt space je bil pred časoma odprt v kraju Hove, Sussex, UK. Solne terapije izvajamo v sproščujočem okolju naših solnih sob. V Salt space za zagotavljanje visoke kvalitete terapij uporabljamo najnovejše visokotehnološke halogeneratorje Prizsalt+.

Julie Dunn, lastnica Salt space sem se odločila, da delim svoje izkušnje uporabe Prizsalt+: ” Halogeneratorji Prizsalt+ so veliko boljši v primerjavi z halogeneratorji, ki sem jih uporabljala doslej. Imajo zelo dober dizajn, so zanesljivi, enostavni za uporabo in čiščenje ter do sedaj brez kakršnihkoli težav. Proizvajajo zelo kvaliteten aerosol soli, točno takšnega, kot sem pričakovala in jih brez kakršnegakoli dvoma priporočam vsem, ki se odločajo za otvoritev centra solnih terapij.”

Center Salt space voden od lastnice Julie Dunn in njene ekipe ima dve ločeni solni sobi. Sproščujočo, relaksacijsko za odrasle in otroško, pravo igralnico ki otroke pritegne z raznolikostjo igrač in knjig.

Mnenje delil, Vaš Solni tempelj

jd-in-reception-close-up

Tags: