Posted on / in Dogodki

Izkušnje dobre prakse iz seminarja Solnih sob partner Solni tempelj

Izmenjava izkušenj dobre prakse med solnimi sobami partner Solni tempelj

Bogato znanje in izkušnje solnih sob partner Solni tempelj je temelj, ki se izraža na prijetnih izkušnjah posameznih solnih centrov. Našteto je le nekaj uspešnih primerov iz bogate prakse solnih centrov, ki so v času svojega dela skupaj s Solnim templjem opravile na sto tisoče solnih terapij. Ti primeri so posebni zato, ker je bil učinek solne terapije v kratkem času izredno odziven ali pa so povezane z lastnimi izkušnjami… Vsi centri se zavedamo, da naše solne terapije izredno izboljšujejo zdravje na naraven način, hkrati so pa le zdravniki in medicina tisti, ki zdravijo in predpisujejo zdravila in imajo zadnjo besedo tudi spremembi ali prekinitvi zdravljenja. To velja tudi za naštete primere…

Izkušnje dobre prakse

Kosanović CST Ljubljana

Najboljša izkušnja iz solnih terapij, katere so pomagale hčerki lastnikoma, da je od septembra do junija od kar delajo solne terapije samo 1x zbolela, kar je prej bilo zelo pogosto

Solna hiša Radovljica

Izkušnja z otrokom, ki je imel vnetje žrelnice in je bil tik pred operacijo. Z rednimi terapijami se je stanje tako izboljšajo, da otroku ni bilo potrebno iti na operacijo.

Pulmosolei Dobrovnik

Gospa je imela povečane pljučne žleze. Z rednimi solnimi terapijami je opustila medrol, kar so indirektno preko izboljšanja stanja potrdili zdravniki (Golnik).

Volk Krško

8 letni otrok je imel stalne bronhitične napade. Ob rednih solnih terapijah in tudi spremljavi lastnega zdravnika je otrok popolnoma ozdravel.

Solni planet Mozirje

Gospa je stalno kašljala dve leti zaporedoma (problem zaradi dela na področju lepil). Po 15 terapijah je gospa prenehala s kašljanjem in olajšanje je bilo očitno.

Solno doživetje Radlje ob Dravi

Stranka z  zelo močno luskavico se je po 18 terapijah popolnoma pozdravila.

Saltera – Orgosol Celje, Podčetrtek

Ženska 35 let je imela v nosu polipe. Gospa dejansko ni vonjala in dihala skozi nos. Po 5 terapijah se je vonj vrnil in lahko je dihala skozi nos.

Dotik soli Trbovlje

Oče od lastnice je imel redne probleme z astmo. Po 15 solnih terapijah ni rabil več medrola.

Fantek, ki je redno uporabljal medrol in ventolin se je popolnoma pozdravil in uporaba zdravil ni bila več potrebna.

Studio Latino Slovenska Bistrica

Otrok od sestre – lastnice, ki dejansko v času pomladnih alergij ni smel biti zunaj, si je s solnimi terapijami tako opomogel, da sedaj trenira nogomet. Lastnica ima pljučno embolijo in od kar dela redno solne terapije se je stanje zelo izboljšalo kar potrjujejo zdravniki pri rednih pregledih.

Soline Kamnik

Mama od lastnice stara 83 let na vseh mogočih zdravilih, 2x letno pljučnica, osenčena pljuča je po rednih terapijah v daljšem obdobju zelo dobro okrevala in njene težave so odpravile.

Salvita Kranj

Nečaka dvojčka sta imela bronhiolitis – redno. S solnimi terapijami so se težave odpravile.

Solinka Velenje –Slovenj Gradec

Gospe, večinoma zelo aktivne upokojenke iz Šole zdravja skupina Šoštanj obiskujejo solno terapijo redno enkrat tedensko po 30 min.
Povedale so, da čez zimo niso imele težav s prehladom kakor prejšnja leta.
Z njimi sodelujemo že tretje leto.  Solno terapijo obiskujejo v skupini in imajo rezerviran termin.

Imava tri otroke (12, 7, 5 ) za katere se pošaliva, da so naš “reklamni pano” .  Solna soba jim je kot del družinskega dogajanja samoumevna. V vseh teh letih ni nihče manjkal v šoli ali vrtcu zaradi prehlada, vročine, kašlja… itd…

Vaš Solni tempelj

 

Tags: