Posted on / in Dogodki

JUUUUUUUHUUUUHUUU……ŠOOOLAAAAA……:))

Se malo” hecamo “…to je samo iz strokovnega vidika  pozitiven pristop do vseh stvari, ko nam neko novo obdobje prinese en kupček obveznosti, ki jih imamo z našimi šoloobveznimi otroci.

Če se dobro spomnim sem še nekaj let nazaj že sredi avgusta zbirala vse učbenike, izpolnjevala različne prijavnice in pripravljala otroke na to, da bo potrebno kakšnih deset minut že presedeti za knjigo, da bo potrebno zbuditi se ne zjutraj ob 12.00 ampak sredi noči ob 7.00…:))

Da, novo šolsko leto je pred vrati. Deževno vreme, ki ga običajno prinese pisana jesen pa nas prevečkrat obdrži v zaprtih prostorih stanovanja, vrtcih in šolah. Naši otroci so v teh prostorih povečano izpostavljeni različnim virusom in bakterijam, ki radi ponagajajo otroškim dihalom.

Da bodo vaši otroci bolj zdravi in odporni na vse te male živalce, vam v našem Solnem templju pomagamo s solnimi terapijami že vrsto let. Otroci, ki vdihavajo solni aerosol v dihala tako lahko preprečijo marsikatero okužbo, saj je sol odlično razkužilo in ker po eni solni terapiji ostane aerosol v sluznici kar nekaj časa,imajo boljšo zaščito dihal , kar nam lahko prepreči kakšen polen nosek in druge tegobice dihalnega sistema.

V Solnem templju imamo za vas celoletno ugodnost nakupa paketka terapij in sicer vam nakup 5 terapij prinese 1 brezplačno in nakup 10 terapij 2 brezplačni terapiji.

Prav tako je pri nas poskrbljeno za povrnjeno parkirnino ( 3 garažne hiše v naši neposredni bližini ) v obliki brezplačne terapije.

No, pa pojdimo novim dogodivščinam nasproti…..zdravi 🙂

Srčno vabljeni

Vanda Hartman

Vodja centrov Solni tempelj

Juhhu v šolo solne terapije

Tags: