Posted on / in Dogodki, Ugodnosti

Kako do brezplačne nagrade Velikonočnega solnega zajčka, solne lučke meseca Aprila

Enostavno VŠEČKAJTE NAŠO FACEBOOK STRAN + DELITE OBJAVO NA VAŠI ČASOVNICI + NAPIŠITE V KOMENTAR “MOJ ZAJČEK, SODELUJEM ali kaj podobnega… 🙂 ”

Nagradna igrica poteka od trenutka objave do 1.4.2015 do polnoči. V četrtek zjutraj 2.4.2015 sledi žrebanje in, če boste srečni izžrebanec bo velikonočni solni zajček lahko že v petek vesel član vaše družine.

Sem velikonočni solni zajček pobalinček

in kmalu vaš bom fakinček.

Si lepo zajčico želim,

da skupaj z njo nebeško lepe jajčke ustvarim.

Solna lučka meseca Aprila solni zajček 2015

Pravila nagradne igre: V nagradnem žrebanju sodelujete vsi, ki všečkate našo stran,delite našo objavo na vaši časovnici in zapišete v komentar “moj zajček ali karkoli drugega .. :-)” Sodelovanje v igri se zaključi v sredo 1.4.2015 ob polnoči. V četrtek zjutraj 2.4.2015 sledi žrebanje na našem sedežu firme in objava nagrajenca na spletni strani in Facebook-u.

Drugače lahko od 1.4.2015 do 30.4.2015 oz. do razprodaje zalog himalajsko Solno lučko Zajček kupite v naši spletni trgovini za velikih 20% popusta od 30 EUR, to se pravi kar za 24 EUR.

https://www.solni-tempelj.com/izdelki-za-zdravje/solne-lu%C4%8Dke/34-himalajska-naravna-solna-lu%C4%8Dka-zajec.html

Spletna trgovina Solni tempelj Izdelki za zdravje in sprostitev je vir idej za izvirno darilo in prostor, kjer najdete kvalitetne izdelke po ugodnih cenah. Naše še posebej ugodne cene lahko najdete na

https://www.solni-tempelj.com/izdelki-za-zdravje/prices-drop

Popusti iz ostalih akcij se med sabo izključujejo.

Prečudovito in unikatno darilo za vaše najbližje … 🙂

Vaš Solni tempelj

Tags: