Center terapij

Center terapij

za telo, duha in kvalitetnih izdelkov za zdravje

Medicinska hipnoza in izkušnja vodje centra Vande Hartman

Vanda Hartman ;MOJE MNENJE IN OSEBNA IZKUŠNJA

Jamnika sem imela čast spoznati po čistem naključju. Bila mi je ponujena možnost, da sem prisotna na njegovi terapiji. Sama že poznam različne vrste hipnoze in sem  velik poznavalec različnih uspešnih sprostitvenih tehnik. Ker sem zagovornik tega, da je človek sam sebi največji zdravilec in naš um velikokrat pri tem premalo uporabljen, sem se prepustila tehniki g.Jamnika.

Kaj se je dogajalo med terapijo ?

Izredno umirjena, osredotočena, prizemljena in močna energija g. Jamnika me je takoj na začetku postavila v močan fokus – presenetljivo hitro. V izredno umirjeno stanje, ki je bilo zelo prijetno. Ker sem sama tekom dneva vedno v aktivni energije in se težko v hipu umirim, sem bila nad hitro spremembo mojega stanja zelo presenečena. Umiritev je bila hitra in zelo močna.

Kaj je cilj terapije ?

Sama terapije deluje močno na naš um. Ker bi vam rada zelo preprosto povedala, kaj je cilj, bom tudi preprosta pri razlagi. Cilj obiska terapije pri g.Jamniku je v tem, da , ko smo dnevno , hipno, postavljeni v situacijo, ki od nas zahteva zbranost in fokus takoj, nas terapevt preko omenjene hipnoze na terapiji in programa našega uma pripelje takoj do tega, da ta program lahko uporabimo takoj, kjerkoli in kadarkoli. Program (ki ga preko hipnoze osvojimo) je usmerjen v to, da ,ko umiritev in osredotočenost potrebujemo takoj ( v našem vsakdanu ), da to lahko tudi naredimo .Za to, da se ta proces v našem umu odvije, potrebujemo malo časa in ni odvisen od kraja in zunanjih dejavnikov.

Smisel in namen te terapije je v tem, da imamo v sebi “kodo “, katero po terapiji učinkovito lahko uporabljamo za našo večjo stanje stabilnosti, moči in zaščite – v trenutku.

Moje mnenje je, da prepogosto moč dajemo zunanjim okoliščinam in premalo zaupamo moči, ki jo lahko uporabljamo sami v sebi. Vedno smo mi tisti, ki se odločamo, kako se bomo odzvali na stresne situacije in prepogosto se zgodi, da se odzovemo tako, da energetsko in fizično hipno močno poškodujemo svoje telo. Vedno imamo izbiro, kako reševati situacije, ki nam jih podarja naš vsakdan in seveda, vedno smo tisti, na katere se moramo tudi odzvati , jih reševati in biti pri tem čimbolj uspešni.

Danes se svet prehitro” vrti”. Kaj se nam dogaja preko dne je velikokrat povezano s tem, kaj se dogaja ljudem okoli nas. Smo povezani, aktivni in stresnih situacij danes res ne manjka. Odziv na njih pa je lahko naš um, ki ga znamo bolj uspešno uporabiti v naše dobro, smo pri tem bolj učinkoviti, umirjeni in posledično tudi bolj zdravi. Stres, ki si ga dopuščamo, dejansko vpliva na naše fizično in psihično počutje in zelo pomembno je, da smo gospodarji sami sebe.In gospodarji smo lahko s stabilnim in nadzorovanim umom.

Kdo je g.JAMNIK

Diplomirani biopsiholog (UN )

Terapevt medicinske hipnoze

Ustanovitelj Društva Hopea – INŠTITUT ZA MEDICINSKO HIPNOZO, SVETOVANJE IN PSIHOLOGIJO

Medicinska hipnoza III

Comments are closed.

Don`t copy text!