Posted on / in Dogodki, Izdelava solnih sob

Na poti v Ribnico v Dolenjih Lazih najdete čisto poseben gozd – Solni gozd .. Vabljeni…

Pred kratkim smo s partnerjem. ki so mojstri z veliko ustvarjalne domišljije naredili prav poseben gozd. In to je Solni gozd, kjer dobite pravi občutek, kako je pozimi posedati pred gozdno kočo, opazovati gozdne živali in imeti prečudovit pogled na jezero. Hkrati vam je lepo toplo, uživate v naslonjaču in celotno ozračje je polno solnih kristalov, ki so pravi balzam za vaša dihala in kožo.

Ker je strokovnost na prvem mestu vam strokovnjaki iz Solnega gozda lepo svetujejo in spremljajo skozi solne terapije.

Več informacij na https://solnigozd.si/

Za strokovno pomoč pri izdelavi solne sobe in kvalitetno izvedbo se obrnite na nas strokovnjake Solni tempelj, kjer delamo Zdravju prijazne solne omete. Pred vezivo, ki se uporablja pred nanosom solnega ometa ima CE certifikat št. 0086-458580 harmoniziran z EU standardi EN 197-1:2011 in je del vseh naših domov, ki so grajena oz. imajo kakršnokoli povezavo s cementnimi vezivi.

Zadnji debeli del sloja soli je unikatno ročno delo iz naravne kamene soli. Naši solne omete lahko delamo na kakršnekoli po trdnosti obstojne površine, kot so mavčne plošče, cementna podlaga in itd… So plod naše inovativnosti in znanja.

Vaš Solni tempelj

V jezeru sred gora, tam je mir doma… 🙂

Hmm.. kako lepo je v naravi … snežna belina, tišina … 🙂

Vroč Solni ogenj obsije prostor za zdrave solne dogodivščine …

Tags: