Posted on / in Dogodki, Izdelava solnih sob

Nove solne sobe – pridobitev za vašo preventivo in lajšanje prehladnih tegob

Želja vseh, ki se kvalitetno ukvarjamo s solnimi terapijami je, da solna terapija postane vsakdanja navada vsakega posameznika, ki želi na varen in naraven način čim več narediti za preventivno svojega zdravja ali pa na hiter način občutiti olajšanje pri nadlogah, ki v jesensko zimskem času nagajajo naših dihalom ali koži.

Zatorej srčno vabljeni v že obstoječe in nove Solne centre, ki z znanjem Solnega templja kvalitetno poskrbijo za vas.

Za vas je pred kratkim odprla vrata nova solna soba Nega ezoterika – Solna roža v Ljubljani, kjer strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami lepo poskrbijo za vas.

Prav tako ste vabljeni v Bohinjsko Bistrico v center za nego telesa Anja Cesar s.p., kjer ga. Anja z odličnim osebnim pristopom in kvaliteto poskrbi za vaše počutje in zdravje. Tukaj boste deležni masaž, solnih terapij in kvalitetne infra terapije z najnovejšo infra savno Solni tempelj Luxury.

V Šentjurju v centru Selič za vas s solnimi terapijami poskrbi ga. Polona Govedić, kjer se v solni sobi sprostite še ob pogledu na čudovito naravo.

V vodnem parku Bohinj pa vas pričakuje prva solna soba narejena iz čiste Piranske soli. Tako je naše domače morje praktično prišlo v vodni park, kjer se naužijete tudi koncentrirane morske klime – solne terapije.

V Lembergu pri Novi cerkvi bodo tudi kmalu odprli vrata svojemu salonu z novo solno sobo.

Solne terapije in solne sobe kmalu pričakujte še pri obstoječih in novih partnerjih v Mozirju, Novem mestu, Ribnici, Mariboru in Lendavi.

Za kakršnekoli informacije o izgradnji solnih sob, prodaji solnih infra kabin smo vam na voljo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami.

Vaš Solni tempelj

 

Tags: