Center terapij

Center terapij

za telo, duha in kvalitetnih izdelkov za zdravje

O nas

Smo izkušen tim katerega vizija je ponuditi kvalitetne storitve na področju solnih terapij, izdelave solnih sob ter partnerjem po vsej Sloveniji in Evropi kvalitetne produkte – halogeneratorje Prizsalt in inhalatorje Prizma, za katere smo ekskluzivni uvoznik, distributer in medicinski predstavnik za Evropsko unijo. Ter tako na naraven način pripomoči ljudem k izboljšanju zdravja.

S spoštovanjem

Franci Grudnik

Izvršni direktor

 

Naša zgodovina

1992 – Smo ustanovili podjetje C-ring s.p.  S partnerji smo pričeli z izdelovanjem programskih produktov za trgovine, vladne inštitucije in ostala podjetja
1998 – V sodelovanju s partnerji smo postali močno podjetje za podporo trgovinam na področju POS sistemov.
2001 –V letu 2001 smo izvedli večje projekte za najmočnejše podjetje za trgovino v Sloveniji
2005 –Ustanovili smo podjetje Grajska vrata d.o.o. z raznovrstnimi področji  delovanja.
2007 – Smo se seznanili z zelo pozitivnimi učinki solnih terapij in pričeli s planiranjem izvedbe le tega na področju Slovenije in ostalih držav Ex Jugoslavije.
2008 –V letu 2008  smo začeli aktivno delovati na področju posla povezanega s soljo – solne terapije, prodaja halogeneratorjev in izgradnjo solnih sob. Naša vizija je bila pomagati ljudem izboljšati zdravje na naraven način.
2009 – 2010 –Postali smo vodilno podjetje za izgradnjo solnih sob in prodajo halogeneratorjev na področju bivših republik Jugoslavije.
2011 – Z izjemno kvalitetnim podjetjem Prizma d.o.o. smo sklenili dogovor o distributiranju  halogeneratorjev PrizSalt and inhalatorjev v državah Evropske unije. Hkrati smo postali njihov medicinski predstavnik za Evropsko unijo.
2012 – 2014 – Vzpostavili smo verigo kvalitetnih distributerjev v EU in v ostalih državah. Naše reference so v 22 državah po Evropi in ostalih delih sveta. Skupaj z mednarodnimi partnerji  smo zgradili več kot 500 solnih sob in prodali več kot 3000 inhalatorjev.

Tim profesionalcev

  • Franci Grudnik Izvršni direktor
  • Vanda Hartman Vodja centrov in komerciale
  • Jani Slemenšek Vodja izdelave solnih sob
  • Rudi Stakne Vodja servisa

Informacije od podjetju
Grajska vrata d.o.o.
Šmiklavž 3a
3342 Gornji Grad
Slovenia
ID: SI48344753
Skype: francigrud
WP:www.solni-tempelj.com 

Contact

Comments are closed.

Don`t copy text!