Posted on / in Dogodki, Ugodnosti

Od 2.4.2013 do 30.4.2013 solna lučka Medved odganjalec zime

Ker se zima noče posloviti smo medveda iz brloga poklicali, mu lučko prižgali, da pomagal nam bo zimo prepoditi in toplo pomlad prebuditi.

Da boste tudi vi prišli ugodno do takšnega  pogumnega medveda vam podarjamo 20% popusta in to za cel mesec april.

Od 2.4.2013 do 30.4.2013 do razprodaje zalog Vam na redno ceno 30 EUR podarimo 20% popusta in tako lahko dobite Himalajsko solno lučko Medved samo za 24 EUR.
Solno lučko lahko kupite v naših Solnih templjih v Ljubljani ali v Novi Štifti pri Gornjem Gradu. Popusti iz ostalih akcij se med sabo izključujejo.
Vse informacije na 031 788 881 ali na ponudba@solni-tempelj.com in www.solni-tempelj.com

Energetski pomen Solne lučke Medved:

Medvedova simbolika predstavlja moč, požrtvovalnost, drznost in neustrašnost. Je zaščitnik doma, materinstva in potomcev, predvsem otrok. Kadarkoli želite, v svojem domu vnesti večjo podporo svoji družini, skromnost in ponižnost, vam bo čarobna lučka pomagala priti v stik s temi kvalitetami. Potrpežljivost in mir sta medvedovi vrlini. Medvedova energija vam bo prišla prav tudi takrat, ko boste potrebovali odmor in podporo, da se vaše telo regenerira, saj vam njegova energija pomaga da si vzamete čas za svoj počitek oz. svoje »zimsko spanje«, da si naberete novih moči. Indijanci verjamejo, da se te velike živali takrat vrnejo v svoje duhovno telo in s tem dovolijo, da se njihovo zemeljsko telo okrepi in obnovi ter postane bolj vitalno. Kadarkoli pa so potrebovali moč in pogum za kakšno zahtevno dejanje, so poklicali na pomoč mogočni duh medveda, ki je bil vedno pripravljen, da priskoči na pomoč.

 

Himalajska Solna Lučka Medved sveti