Posted on / in Dogodki, Ugodnosti

Od 4.3.2013 do 31.3.2013 solna lučka ljubezni Vrtnica

V mesecu marcu podarite vaši ljubezni, vaši dragi osebi, vrtnico, ki ne uveni, ki vas z ognjeno svetlobo nežno boža, pošilja v vaš prostor osvežilne negativne ione in vašega najbližjega vedno spominja na vašo iskreno pozornost.
Solna lučka Vrtnica je tako zelo primerno darilo za dan žena, dan moških, gregorjevo, materinski dan ali pa  zgolj kot edinstvena pozornost.
Za vse to vam od 4.3.2013 do 31.3.2013 do razprodaje zalog na redno ceno 30 EUR podarimo 20% popusta in tako lahko dobite Solno ognjeno Vrtnico samo za 24 EUR.
Solno lučko lahko kupite v naših Solnih templjih v Ljubljani ali v Novi Štifti pri Gornjem Gradu. Popusti iz ostalih akcij se med sabo izključujejo.
Vse informacije na 031 788 881 ali na ponudba@solni-tempelj.com in www.solni-tempelj.com
Energetski pomen solne lučke VRTNICA:
Vrtnica je simbolično povezana z ljubeznijo, čutnostjo, predanostjo, častjo in zvestobo. Je simbol ljubezni, ki izhaja iz mitološke predstave, da je bila vrtnica ena najljubših rož rimske boginje ljubezni, Venere. Simbolizira čašo življenja, dušo, srce in ljubezen. Zelo pogosto lahko povezujemo vrtnice z nesmrtnostjo, oziroma z močjo ljubezni, ki je ne more premagati nič, niti smrt. Solna lučka Vrtnica, velja kot simbol darovane ljubezni, nežnosti in čistosti. V vaš prostor, bo tako vnesla čistost in ljubezen in dala podporo ljubečim in harmoničnim odnosom. Izjemno lepo odpira srce in ustvarja harmonijo v prostoru. Če je veliko nesoglasij ali negotovosti, vas bo energija lučke podprla in vnesla harmonijo.
Fotografija: Himalajska solna lučka tedna - VRTNICA</p><br /><br /><br /><br /><br />
<p>Energetski pomen lučke VRTNICA:<br /><br /><br /><br /><br /><br />
Vrtnica je simbolično povezana z ljubeznijo, čutnostjo, predanostjo, častjo in zvestobo. Je simbol ljubezni, ki izhaja iz mitološke predstave, da je bila vrtnica ena najljubših rož rimske boginje ljubezni, Venere. Simbolizira čašo življenja, dušo, srce in ljubezen. Zelo pogosto lahko povezujemo vrtnice z nesmrtnostjo, oziroma z močjo ljubezni, ki je ne more premagati nič, niti smrt. Solna lučka Vrtnica, velja kot simbol darovane ljubezni, nežnosti in čistosti. V vaš prostor, bo tako vnesla čistost in ljubezen in dala podporo ljubečim in harmoničnim odnosom. Izjemno lepo odpira srce in ustvarja harmonijo v prostoru. Če je veliko nesoglasij ali negotovosti, vas bo energija lučke podprla in vnesla harmonijo.</p><br /><br /><br /><br /><br />
<p>Ponudba tedna velja za obdobje od 28.1.2013 do 3.2.2013 oz. razprodaje zalog. Solno lučko lahko kupite v naših Solnih templjih v Ljubljani ali v Novi Štifti pri Gornjem Gradu. Redna cena z davkom je 30 EUR. V tednu VRTNICE jo lahko dobite ob nakupu na gotovino za velikih 20% popusta in to za 24 EUR.<br /><br /><br /><br /><br /><br />
Popusti iz ostalih akcij se med sabo izključujejo.</p><br /><br /><br /><br /><br />
<p>Vse informacije na 031 788 881 ali na ponudba@solni-tempelj.com  in www.solni-tempelj.com