Solna infra kabina
Posted on / in Dogodki, Halogenerator

Solna infra kabina, sedaj tudi v naši enoti v Ljubljani :-)

Lahko bi jo imenovali, kar regeneracijska komora, saj naša solna infra kabina vsebuje vse terapije, ki izredno ugodno vplivajo na naše telo.

Moč solnih terapij lahko enačimo z daljšim bivanjem na morju, kjer se že od daljne preteklosti priznava, da ima morska klima obilo pozitivnih učinkov na kvaliteto zdravja dihal in kože.

Infra terapija je dar “bogov sonca”. Infra žarki s svojo prodornostjo pospešujejo Detox telesa, boljšo prekrvavitev kože in organov, kar posledično krepi naš imunski sistem in gibljivost telesa.

Ali ste kdaj stali pod močnejšim slapom in čutili kako vas boža svežina negativnih ionov? Ta občutek kar krepko pomnožite, kajti naša solna infra kabina vam nudi kvalitetni Ionex ionizator s kar 45 milijoni negativnih ionov na cm3/s. Koža in dihala vam bodo hvaležna za to terapijo.

Ne pozabimo še, da si lahko nastavimo kakršnokoli barvo, ki aktivira boljše razpoloženje ter nastavimo glasbo ali meditacijo po našem občutku, za še večjo sproščenost telesa in duha.

Resnično dobra naložba za vitalno življenje za vse generacije.

Če vas zanima naša kabina za domačo ali za poslovno rabo, se lahko za ogled in preizkus na lokaciji v Ljubljani ali na našem sedežu naročite pri naši vodji centrov ga. Hartman na 031 788 884.

Več o naših kabinah si lahko preberete tudi na https://solna-infra-kabina.si/

Vaš Solni tempelj

Solna infra kabina
Potrdite

Tags: