Posted on / in Dogodki, Ugodnosti

Solna lučka meseca Leteči delfin od 1.8.2013 do 31.8.2013

Solna lučka delfin

V svetlobi morja se delfinček igra. Z vodo šprica na vse strani, da nam osveži te vroče dni.

Da bi tudi vam nagajal te dni vam Solni tempelj veliko ugodnost podari … 🙂

Od 1.8.2013 do 31.8.2013 oz.  razprodaje zalog lahko Letečega delfina kupite v naši spletni trgovini za velikih 20% popusta od 30 EUR, to se pravi kar za 24 EUR.

Da bi bil avgust še bolj vroč mesec vam podarimo kupon za vročih  10% popusta,  ki velja tudi na ZELO UGODNE cene, ne velja pa na nakup halogeneratorja, darilnih bonov ali terapevtske soli.

Pozor! Kupon lahko koristi samo prvih 31 kupcev, ki bodo pri nakupu v avgustu 2013 vnesli v polje kupon KUPVROAVG

Pohitite in si popust zagotovite.

Spletna trgovina Solni tempelj Izdelki za zdravje in sprostitev je vir idej za izvirno darilo in prostor, kjer najdete kvalitetne izdelke po ugodnih cenah. Naše še posebej ugodne cene lahko najdete na

https://www.solni-tempelj.com/izdelki-za-zdravje/prices-drop

Popusti iz ostalih akcij se med sabo izključujejo.

Energetski pomen solne lučke Delfin :

Delfin predstavlja ljubezen in življenjsko radost, prinaša srečo in je simbol prijateljstva, tovarištva in zvestobe. Lučka je zelo primerna v prostorih, kjer delate z ljudmi, sploh če je to delo vezano na kakršnokoli uslugo ali pomoč, za pisarne, v delovnih sobah, kjer ste kreativni in ustvarjalni, saj močno spodbujajo vašo kreativnost. Delfin je simbol inteligence, prerokovanja, modrosti in previdnosti. Prav tako, je lučka delfina izjemna takrat, ko potrebujete v svojem življenju obnovitev in preporod. Zelo dobro povezuje energije v prostoru, zato tudi zelo dobro vpliva na komunikacijo in povezovanje z drugimi. Če imate v istem prostoru par delfinov, vam  prinaša srečo v partnerskih odnosih. Delfinska lučka je odlična za pomoč pri manifestaciji vaših ciljev, želja, življenjskega namena in božansko navdihnjene sanje. Njegova energija vam pomaga zaplavati v ocean nezavednega, kjer so vaše globoke misli in občutki. Imajo moč, da lahko pomagajo pri kreaciji  vaših srčnih želja. Pomagajo vam priti v stik z vašim srcem, vaša pot manifestacije, pa se bo zgodila hitreje, saj vas bo energija delfinske solne lučke ob tem podprla.

Vaš Solni tempelj

Tags: