Posted on / in Dogodki, Ugodnosti

Solna lučka meseca Solna ribica od 1.7.2013 do 31.7.2013

Zlata ribica

Naša Zlata Solna ribica je VAM tri želje izpolnila.

Prva, da z julijem ne bo zaradi dviga davka za naše drage stranke nobenih cen storitev solnih terapij  in izdelkov v spletni trgovini spremenila.

Druga, da bo čez poletje v Ljubljani solne sobe še na boljšo kakovost prenovila.

Tretja, da bo vam v primeru njenega nakupa v juliju 20% popusta podarila

In potem, ko jo boste imeli si boste lahko še marsikaj zaželeli … 🙂 

Ponudba tedna velja za obdobje od 1.7.2013 do 31.7.2013 oz. razprodaje zalog. Solno lučko lahko kupite v naših Solnih templjih ali v naši spletni trgovini. Redna cena z davkom je 32 EUR. V mesecu Zlate Solne ribice jo lahko dobite ob nakupu za velikih 20% popusta in to za 25,6 EUR.
Popusti iz ostalih akcij se med sabo izključujejo.

Energetski pomen solne lučke Ribica:

Prinaša srečo, izpolnitev sanj, želja in vnaša v vaše življenje harmonijo. Solna lučka Zlata Ribica vam pomaga pri povezovanju in premagovanju ovir. V vaš dom vnaša vero, zadovoljstvo in zaupanje. Simbol ribe vas bo povezal z vašo intuicijo, sanjami in vas povezala z vašo nežnostjo in čustvi z drugimi ljudmi. Lučka v prostor vnaša sočutnost, zmožnost odpuščanja in sprejemanja. Daje vam moč prilagoditve in prožnost ob spremembah. Odpira intuitivne zaznave sprememb v okolju in v človeku ter odpira možnosti, da se tem spremembam hitro prilagodite. Energija vas povezuje tudi z vašimi lastnimi čustvi, odzivi in občutki.

Spletna trgovina Solni tempelj Izdelki za zdravje in sprostitev je vir idej za izvirno darilo in prostor, kjer najdete kvalitetne izdelke po ugodnih cenah. Naše še posebej ugodne cene lahko najdete na

https://www.solni-tempelj.com/izdelki-za-zdravje/prices-drop

Vaš Solni tempelj

 

Tags: