Posted on / in Dogodki, Ugodnosti

Solna lučka meseca Žoga od 1.6.2013 do 30.6.2013

Solna žoga

Hočemo žogo, hočemo žogo. Pa ne katerokoli.  Tole iz Solnega templja, ki jo bomo v sobo dali, jo lepo prižgali in z njeno toploto čudno vreme pregnali. Potem se bomo s pravo žogo lahko končno tudi ven igrali. 

Ponudba tedna velja za obdobje od 1.6.2013 do 30.6.2013 oz. razprodaje zalog. Solno lučko lahko kupite v naših Solnih templjih ali v naši spletni trgovini. Redna cena z davkom je 30 EUR. V mesecu žoge jo lahko dobite ob nakupu za velikih 20% popusta in to za 24 EUR.
Popusti iz ostalih akcij se med sabo izključujejo.

Energetski pomen lučke DODEKAEDER (ŽOGA):

Simbolika krogle, v kateri so lasersko vrisani dodekaedri predstavlja Božansko misel. Ta lik vas opozarja na enost in božansko voljo. Simbolizira namen, da bi se bivanje na tem planetu spremenilo iz dualnosti v enost. Je primer skladnosti in povezanosti. Deluje v ženskih energijah in predstavlja element etra – duha in je povezan z vijšim energetskimi nivoji in čakrami. Ta lučka, je odlično orodje pri meditaciji, saj vas dobro poveže z energijami in stanji višjega Jaza. Je izraz življenja in zavesti, kar omogoča, da lahko presežete fizične vibracije telesa in se povežete z višjimi vibracijami, vaše resnične narave. Ker je oblika dodekaeder – utelešenje svetega ali eter, daje skozi enost – krogla, prisotnost eteričnih povezav, ki omogoča utelešenje duhovnega Jaza ali njegovo nastajanje na snovi ravni, ki ustvarja inteligentni načrt izven prostora in časa, skozi svoje parametre razsežnosti. To vas v stanjih globoke sproščenosti, kot je meditacija, mantanje ali spanje poveže s čisto esenco duha.

 

Tags: