Center terapij

Center terapij

za telo, duha in kvalitetnih izdelkov za zdravje

Solna lučka meseca Žoga od 1.6.2013 do 30.6.2013

Solna žoga

Hočemo žogo, hočemo žogo. Pa ne katerokoli.  Tole iz Solnega templja, ki jo bomo v sobo dali, jo lepo prižgali in z njeno toploto čudno vreme pregnali. Potem se bomo s pravo žogo lahko končno tudi ven igrali. 

Ponudba tedna velja za obdobje od 1.6.2013 do 30.6.2013 oz. razprodaje zalog. Solno lučko lahko kupite v naših Solnih templjih ali v naši spletni trgovini. Redna cena z davkom je 30 EUR. V mesecu žoge jo lahko dobite ob nakupu za velikih 20% popusta in to za 24 EUR.
Popusti iz ostalih akcij se med sabo izključujejo.

Energetski pomen lučke DODEKAEDER (ŽOGA):

Simbolika krogle, v kateri so lasersko vrisani dodekaedri predstavlja Božansko misel. Ta lik vas opozarja na enost in božansko voljo. Simbolizira namen, da bi se bivanje na tem planetu spremenilo iz dualnosti v enost. Je primer skladnosti in povezanosti. Deluje v ženskih energijah in predstavlja element etra – duha in je povezan z vijšim energetskimi nivoji in čakrami. Ta lučka, je odlično orodje pri meditaciji, saj vas dobro poveže z energijami in stanji višjega Jaza. Je izraz življenja in zavesti, kar omogoča, da lahko presežete fizične vibracije telesa in se povežete z višjimi vibracijami, vaše resnične narave. Ker je oblika dodekaeder – utelešenje svetega ali eter, daje skozi enost – krogla, prisotnost eteričnih povezav, ki omogoča utelešenje duhovnega Jaza ali njegovo nastajanje na snovi ravni, ki ustvarja inteligentni načrt izven prostora in časa, skozi svoje parametre razsežnosti. To vas v stanjih globoke sproščenosti, kot je meditacija, mantanje ali spanje poveže s čisto esenco duha.

 

Comments are closed.

Don`t copy text!