Posted on / in Dogodki, Ugodnosti

Solna lučka tedna Mačka od 4.2.2013 do 10.2.2013

Himalajska solna lučka tedna – MAČKA

Energetski pomen lučke MAČKA:
Mačke so zaščitne totemske živali, varuhinje in močne zaščitnice vsega kar predstavlja sveto in okultno. Predstavljajo moč in spretnost. Pomagajo pri neodvisnosti, uporništvu, spodbujajo zdravo radovednost, trdnost in trdoživost (saj ima devet življenj), pomaga pri nepredvidljivosti, saj vas povezuje z vašo višjo naravo duha, odpira intuitivne kanale zaznavanja in naravne darove zdravilstva, telepatijo in jasnovidnost. Njihova moč je, da vam energija pomaga pri razkrivanju davno zakopanih in zamolčanih skrivnosti. Tudi v magičnih zadevah so lučke energetsko izjemno dobra podpora. Simbolično lučka mačke zelo dobro vpliva tudi pri odvisnikih in zasvojencih, saj s pomočjo njene oblike, lažje ozavestijo svoje težave in jih tudi imajo kasneje moč premagati. Pomaga tudi pri ozaveščanju in zdravljenju podzavestnih fobij. Njena energija najbolje deluje ponoči, zato je moč zdravljenja pravzaprav najmočnejša ponoči, ko lučka sveti. Pomagajo vami pri razvijanju nočnih, sanjskih vizij, v katerih se skrivajo smernice za vašo duhovno rast in osebnostni razvoj. Mačke se povezujejo z energijo boginje in ima ženski vidik. Simbolično pooseblja egipčansko boginjo Bast, skandinavsko boginjo plodnosti Freyo, hindujsko boginjo poroda Shasthi itd. Posebej dobra podpora je v obdobju, ko je potrebno zaupanje v samozadostnost in svoje lastne sposobnosti.

Ponudba tedna velja za obdobje od 4.2.2013 do 10.2.2013 oz. razprodaje zalog. Solno lučko lahko kupite v naših Solnih templjih v Ljubljani ali v Novi Štifti pri Gornjem Gradu. Redna cena z davkom je 30 EUR. V tednu MAČKE jo lahko dobite ob nakupu na gotovino za velikih 20% popusta in to za 24 EUR. 
Popusti iz ostalih akcij se med sabo izključujejo.

Fotografija: Himalajska solna lučka tedna - MAČKA

Energetski pomen lučke MAČKA:
Mačke so zaščitne totemske živali, varuhinje in močne zaščitnice vsega kar predstavlja sveto in okultno. Predstavljajo moč in spretnost. Pomagajo pri neodvisnosti, uporništvu, spodbujajo zdravo radovednost, trdnost in trdoživost (saj ima devet življenj), pomaga pri nepredvidljivosti, saj vas povezuje z vašo višjo naravo duha, odpira intuitivne kanale zaznavanja in naravne darove zdravilstva, telepatijo in jasnovidnost.  Njihova moč je, da vam energija pomaga pri razkrivanju davno zakopanih in zamolčanih skrivnosti. Tudi v magičnih zadevah so lučke energetsko izjemno dobra podpora. Simbolično lučka mačke zelo dobro vpliva tudi pri odvisnikih in zasvojencih, saj s pomočjo njene oblike, lažje ozavestijo svoje težave in jih tudi imajo kasneje moč premagati. Pomaga tudi pri ozaveščanju in zdravljenju podzavestnih fobij. Njena energija najbolje deluje ponoči, zato je moč zdravljenja pravzaprav najmočnejša ponoči, ko lučka sveti. Pomagajo vami pri razvijanju nočnih, sanjskih vizij, v katerih se skrivajo smernice za vašo duhovno rast in osebnostni razvoj. Mačke se povezujejo z energijo boginje in ima ženski vidik. Simbolično pooseblja egipčansko boginjo Bast, skandinavsko boginjo plodnosti Freyo, hindujsko boginjo poroda Shasthi itd. Posebej dobra podpora je v obdobju, ko je potrebno zaupanje v samozadostnost in svoje lastne sposobnosti.

Ponudba tedna velja za obdobje od 4.2.2013 do 10.2.2013 oz. razprodaje zalog. Solno lučko lahko kupite v naših Solnih templjih v Ljubljani ali v Novi Štifti pri Gornjem Gradu. Redna cena z davkom je 30 EUR. V tednu MAČKE jo lahko dobite ob nakupu na gotovino za velikih 20% popusta in to za 24 EUR. 
Popusti iz ostalih akcij se med sabo izključujejo.

O vseh naših kvalitetnih himalajskih solnih lučkah si lahko pogledate ponudbo na naši spletni strani na linku

https://www.solni-tempelj.com/slo/prodajni-izdelki/solni-izdelki/ 

Dodatne informacije na 031 788 881 ali na ponudba@solni-tempelj.com