Posted on / in Dogodki, Ugodnosti

Solne terapije in 100% naravna krema Apidonum Mustard Vitality

Solne terapije so zelo znane bo izredno ugodnem učinku pri problemih na koži. Znano je dejstvo , da se večina ljudi, ki ima luskavico ali podobne kožne probleme poleti za daljši čas odpravi na morje, kjer jim ugodna morska klima težavo odpravi oziroma jo vsaj zelo omili.

Kako pa naravna krema Mustard Vitality deluje na kožo.

Krema APIDONUM ‘Mustard Vitality’ je učinkovita pri sklepnih bolečinah, revmatizmu, putiki, poškodovani ali srbeči koži, infekcijah, glivicah, pri močnih oblikah luskavice, urezninah ter vnetjih. Zavira razvoj mikrobov in patogenih bakterij ter spodbuja regeneracijo kože na naraven način. Izjemno dobro učinkuje za prekrvavitev lasišča, pri prhljaju, suhi in srbeči koži na lasišču, vnetjih ali izpuščajih, proti izpadanju las ter pri trdi koži na komolcih in stopalih.

Glede na navedeno so solne terapije in krema Apidonum Mustard Vitality odlična kombinacija.

Za več informacij povprašajte našo vodjo centrov ga. Hartman na 031 788 881 , ki je z ogromno izkušnjami in znanjem največja strokovnjakinja na tem področju.

Za kremo vam podarimo  kupon KUPMUS05 za 5% popust, ki ga lahko unovčite v naši spletni trgovini do 31.5.2017.

Za nakup ali več informacije kliknite na  link https://www.solni-tempelj.com/izdelki-za-zdravje/naravna-kozmetika/65-krema-apidonum-mustard-vitality-50ml.html

Vaš Solni tempelj

Tags: