Posted on / in Dogodki, Spletna trgovina, Ugodnosti

Solne terapije, koža, otroci in 100% naravna krema APIDONUM ‘Baby Olive’

Solne terapije dokazano delujejo na kožo na način, da pospešijo limfni sistem, ki je odgovoren za hranjene kože. In le dobro hranjena koža je odporna na dražljaje, alergije in druge  agresivne vplive iz okolja.

Zato  je hkrati s solno terapijo izredno pomembno kakšno kremo uporabljamo za naše najmlajše. Mi priporočamo le najboljše.

Zakaj Apidonum?

Krema APIDONUM ‘Baby Olive’ je namenjena majhnim otrokom in dojenčkom: njihova koža je občutljivejša kot pri odraslih ljudeh, saj še nima razvitih imunskih sposobnosti, poleg tega je mnogo tanjša in prepustnejša ter posledično bolj nagnjena k izsušitvi. Ker je takšna koža zelo dovzetna za absorbiranje negovalnih in kozmetičnih izdelkov, je pri sestavinah kreme uporabljeno le najboljše, kar nam ponuja narava. Najčistejšemu deviškemu vosku je dodano ekstra deviško olivno olje. Za kremo je značilna popolna odsotnost dodanih arom, barvil, konzervansov in aditivov. Primerna je za nego otroškega telesa in otroške ritke. Priporočamo jo osebam, katerih koža je občutljiva na arome, saj krema ne vsebuje dišav.

baby_olive_5 baby_olive_1

Krema z olivnim oljem pomiri razdraženo kožo ter nudi koži 24 – urno globinsko vlaženje. Krepi tkivo, povečuje mikrocirkulacijo in elastičnost. Učinkovita je pri opeklinah, odrgninah, herpesu, glivicah, luskavici, pikih insektov, srbenju kože in pleničnem izpuščaju pri dojenčkih. Kožo regenerira ter pomaga preprečevati nadaljnja vnetja ali okvaro celic. Idealna je za suho in vneto kožo.

Formula kreme ne vsebuje škodljivih kemikalij in je narejena iz 100% naravnih sestavin.
Krema ni testirana na živalih, ne vsebuje barvil, parfumov, konzervansov ali aditivov, zato jo lahko celo pojeste.

Uporaba: Zjutraj in/ali zvečer majhno količino kreme nanesemo s krožnimi gibi na očiščeno kožo in pustimo, da se vpije.

Akcija. Do 31.10.2015 vam pri nakupu Apidonum Baby Olive v naši spletni trgovini unikatnih nakupov podarimo 10% popusta. Več na https://www.solni-tempelj.com/izdelki-za-zdravje/domov/63-krema-apidonum-baby-olive-50ml.html

Vaš Solni tempelj

baby_olive_2 baby_olive_3 baby_olive_4

Tags: