DETOX V SOLNEM TEMPLJU

NOVOST DETOX in KRISTALO terapija za pare,

pridite skupaj s partnerjem ali družinskim članom…prijateljem…

V Solnem Templju smo pripravili Detox program za pare oz. v dvoje. Program je 90 minutni, v močni solni atmosferi. V solni sobi ste z vašim partnerjem ali osebo s katero imate močan energetski kontakt ( hči,sin,mama, oče,bivši partner,prijatelj.. …).

Dela se individualno IN na povezavi na energetskem nivoju med osebama. Shana bo z vami in vam bo v tem času s pomočjo kristalov sprostila veliko tistega, kar vam v odnosu dela težave, ki jih ne morete prestopiti in ki vas omejujejo, da ne morete narediti koraka naprej k boljšemu odnosu.

Shana je mojster na področju čiščenja čaker in energetskih blokad , zato lahko po terapiji pričakujete, da se bo situacija, ki se morda predolgo zadržuje v vašem dnosu….ponovno začela razvijati in vas premaknila iz stoječe točke. Po terapiji lahko pričakujete bolj jasen pogled na sedanjo situacijo med vami in vam ljubo osebo in s tem možnost bolj jasnih in pravilnih odločitev za vaš nadaljnji odnos.

Pomagali vam bomo, da boste vaše ljubeče odnose z ljudmi, ki so pomembni v vašem življenju zgradili na bolj zdravih in trdnih temeljih.

Cena za par je 110EUR

DETOX

Vabljeni na 90 minutni Detox  objem močno očiščevalne atmosfere v solnih sobah, kjer si v kratkem času umirite um in povečate pretočnost življenjske energije v vašem telesu na fizičnem in energetskem nivoju.

V času močne solne terapije vam PODARIMO poslušanje nove čudovite meditacije, ki sta jo za Vas pripravila Shana in Roman Gostiša. Posebnost meditacije je, da vas Shanin glas vodi skozi afirmacije in pozitivne namere, glasba Romanovih inštrumentov ( gongov, flavte,kristalne sklede.. ) pa vas blago podpira pri fazah sproščanja, odpuščanja in sprejemanja darov v vaše življenje. Gong Kirona blaži bolečine v vas, gong Zemlje odpira vaše srce, kristalne posode vas povezujejo z vašo lastno Resnico in Močjo.

V zadnjem delu Detox-a vas zvoki delfinov popeljejo v globino vaših čustev in vas pomirijo.

Na DETOX urice v Solnem templju v Ljubljani pridite s svojo prijateljico, družinskimi člani, prijatelji,… namesto na kavico, pridite na detox urico v solne sobe , ki so na voljo:

2x po 4 osebe
2 x po 2 osebi

Cena po osebi: 18€

 URE TERMINOV:
11h – 12:30h
13h – 14:30
15h – 16:30
17h – 18:30
19h – 20:30
21h – 22:30
Vsi ležite v solni sobi na BELI BRISAČI ali RJUHI, ki jo prosim prinesite s seboj.

Solna terapije z meditacijo Rezanje vezi in Prebujeni ( avtor Shana Flogie )

O solni terapiji
Solna terapija je način izboljšanja zdravja dihalnih in kožnih bolezni s pomočjo vdihavanja in izpostavljanja telesa suhemu aerosolu naravne kamene soli in ostalim faktorjem mikroklime, ki jih ustvarimo v za-to prirejenih prostorih-solnih sobah. V prostoru ustvarimo atmosfero, ki je po osebnosti soli v zraku precej močnejša od atmosfere v naravnih solnih jamah, rudnikih in ob morju.Solne sobe so v celoti obdane s plastjo soli, zato jih poleg zdravilnega učinka na telo priporočamo tudi ljudem, ki potrebujejo kvaliteten počitek in relaksacijo, zato te terapije tudi pozitivno vplivajo na živčno, psihično in čustveno stanje posameznika.
V solni sobi boste ob vodeni meditaciji Shane, kot v energetski čistilni komori. Aura se bo močno čistila, saj bo dotik negativnih ionov, ki jih sproščajo solni kristali ob trku izjemno močno čistili vse vaše nivoje telesa. Telo se bo tako v zelo kratkem času prerodilo, napolnilo z energijo in jasnostjo misli.Solni tempelj je terapevtski in je idealen prostor, ki vam v tem obdobju, ko hodite po boleči poti sprememb, dalo moč in stabilnost uma nazaj, meditacija, pa vas bo spravila v ponovno povezavo s sabo.Ker ima sol protivnetni učinek in pozitiven vpliv na čiščenje bronhijev jo priporočamo ljudem z bronhialno astmo in nagnjenostjo k dihalnim infekcijam, za zdravljenje alergij nosu in grla in ljudem z nizko imunsko sposobnostjo telesa. Če ste čustveno izpiti, utrujeni ali če potrebujete čas, da se umirite in ponovno povežete s sabo, potem je to pravo mesto za vse vas. Terapija bo tudi odlična podpora vašemu imunskemu sistemu, da ga še dodatno ojačate.Pomembno! Na terapijo s seboj prinesite: – daljšo majčko ali spalno majčko /pajkice in majico- tople nogavice- plastenko vodeV sobi ležite na soli oz. na ležalnikih, v prostoru je prijetna atmosfera, glasba in vodena meditacija, ki jo bo za vas pripravila Shana.
Meditacija s solno terapijo za telo, dušo in duha, bo trajala eno uro.       Opozorilo: Ker se začne meditacija ob uri, ki je določena,  vas prosimo, da ste točni.  Pridete v Solni tempelj, v Ljubljani, na Kotnikovo ulico 12.
Naredimo nekaj skupaj za telo, dušo in duha.Vabljeni na to izjemno doživetje.Posebna detox cena: 18€ / na osebo

S prijavami pohitite, ker je število mest omejeno.
Vse informacije in obvezne prijave:
Vanda  031 788 881

terapije@solni-tempelj.com

ali Shana   041 410 176
shana@mychi.si
(ker je Shana zelo zasedena, prosimo da kontaktirajte Vando)
*Ob prijavi navedite za katero skupino se prijavljate!

Vabljeni pa tudi na intenzivne nedeljske DETOX urice,ki bodo v letu 2014

Junij 2014
v nedeljo 29.6. 2014
 
TERMINI so: od 11h do 22h

Razvajali vas bova Vanda in Shana.