Spoštovani

Obveščamo vas, da smo v času covida prenehali obratovati v naših centrih in čas namenili razvoju naprave za solne terapije Halogeneratorju HomeSalt, ki ga lahko uporabljate doma ali s sabo vzamete na potovanje. Z HomeSalt je solna terapija enako kvalitetna, kot je bila v naših solnih sobah v centrih.

Za več informacij se prosim obrnite na našo strokovnjakinjo ga. Vando Hartman na 031 788 881

Izjemna solna terapija v naših centrih Ljubljana in Gornji Grad – Nova Štifta

Obiski solnih sob oz. solnih terapij v našem centru se izvajajo glede na želje posameznika, po obveznem predhodnem naročilu za termin in razgovoru s stranko. Čas enkratnega vstopa v solno sobo je 40 min za odrasle in za otroke 20. Obisk solne sobe je lahko individualen, v paru ali skupini, ki jo obiskovalci predhodno formirate sami.  Svetujemo vam tretma 15-20  posamičnih terapij. Tretma 15-20 solnih terapij se priporoča dvakrat do trikrat letno oz. po potrebi. Sol, ki se uporablja za solne terapije se imenuje medicinska sol in ima k temu tudi primeren certifikat. Izjemna solna terapija je prava naravna izbira za dobro delovanje vaših dihal in kože.

Grajska vrata d.o.o. izjavlja, da se solne terapije izvajajo eksplicitno za relaksacijo oseb, dajo moč in blagodejno vplivajo na ljudi. Terapije niso nadomestilo za zdravila. Za zdravljenje so pristojni doktorji oziroma uradna medicina.

Izjemna solna terapija