Naravna Solna terapija
Posted on / in Dogodki

Tudi v Novem letu, naj bo vaš stalni spremljevalec naravna Solna terapija

Še eno leto je za nami bi lahko na hitro dejali in še vedno smo na dobri, trdni poti, da se naravna Solna terapija nezadržno širi po vseh krajih in domovih Slovenije.

Stojimo trdno za našo vizijo, da le naravno je najboljše za zdravje. S tem pa nikakor ne podcenjujemo medicinske stroke, ki je glavna zato, da v kritičnih trenutkih ohranja naša življenja.

Kar se našega zdravja tiče lahko le sami naredimo največ s tem, da preventivno poskrbimo za njega. Že včasih so nas zdravniki pošiljali na morje, da si okrepimo imunski sistem, okrepimo dihala ter s tem zmanjšamo obolenja, prehlade ali probleme s kožo.

Toda ne moreš se ob vsakem vremenu ali ob vsakem času odpeljati na morje. Lahko si pa privoščiš solno terapijo, kajti vsaki večji kraj ima svoj center, kjer ti je na voljo naravna terapija za lajšanje prehladnih tegob, enostavno pomiritev stresa ali za čiščenje telesa.

Predvsem ste vabljeni v vse centre katerih kader smo strokovno izobrazili mi in jim stojimo ob stalni podpori strokovno ob strani.

Naj Vam zaželimo v prihajajočih praznikih, Novem letu predvsem zdravja, srčnih trenutkov in pozitivne energije, ter osebno in poslovno uspešno leto.

Vaš Solni tempelj

Tags: