Posted on / in Dogodki

Uspešno leto 2015 in pozdravljeno visoko tehnološko 2016

Če se ozrem nazaj v leto 2015 je bilo vsekakor uspešno, saj smo s partnerjem Prizma razvili najbolj tehnološko dominante Halogeneratorje na svetu za profesionalno in privatno uporabo za velike in male solne sobe – kabine. Uspešno smo razširili distributersko mrežo za prodajo Prizma proizvodov z novimi partnerji, tudi takšnimi, ki so že prej uporabljali halogeneratorje konkurenčne znamke, kar pomeni veliko zaupanje v kvaliteto naših naprav. Na sejmih kot je Medica v Düsseldorfu smo uspešno predstavili vse Prizmine proizvode. Tehnologijo izdelave solnih sob smo povezali z 3D tehnologijo načrtovanja solne sobe in dobili realistični vpogled v izdelane solne sobe.

Kaj nas čaka v letu 2016?  Glede nato, da je skupina Solni tempelj s Prizma proizvodi na samem svetovnem vrhu v znanju solnih terapij, visoko tehnoloških naprav in dizajnu izdelave solnih sob lahko v tem letu našim strankam v Sloveniji, v Evropi in po svetu nudimo vrhunski inženiring in najboljšo podporo pri poslovni poti. Naša vizija, slogan je “Naravno je zdravo”. Zato naši medicinski pripomočki za inhalacije delujejo kvalitetno in na povsem naraven način.

V letu 2016 bomo razširili naš prodajni sortiman z visoko tehnološkimi solnimi kabinami najbolj priznanega proizvajalca na svetu.. Več o tem in ostalih novitetah še sledi….

O vseh novostih in ugodnostih vas bomo redno obveščali na našem FB in spletni strani.

Hvala na zaupanju obstoječim strankam in velika poslovna dobrodošlica našim bodočim strankam, ki nam lahko zaupate v 24 letu našega poslovnega delovanja.

Franci Grudnik

Direktor, Grajska vrata d.o.o., Solni tempelj

Solni tempelj leto 2015 in 2016

Tags: