Posted on / in Dogodki, Izdelava solnih sob

Vabljeni v zdravju prijazne solne sobe Solni tempelj

Kaj je pomembno pri obisku solne sobe?

Da vas sprejme prijazno in seveda odlično izobraženo osebje. Kvalitetno izobrazbo lahko svojim partnerjem, ponudi samo podjetje, ki ima že 10 let izkušenj na področju solnih terapij in je razvilo učinkovite programe za izvedbo solnih terapij.

Naše certificirane naprave Halogeneratorji Prizma proizvajajo izredno kakovostno solno mikroklimo z delčki  1-5 micronov, ki imajo izredno učinkovito prodornost v dihalne poti in kožo, ter na takšen način izjemno dobro vplivajo na naše telo.

Da se draga stranka počutite, kot kralj(ica) v objemu snežnega solnega ometa je bil v okviru blagovne znamke Solni tempelj razvit edinstven postopek in način nanosa solnega ometa na stene, ki ne potrebuje nosilnih mrež in ne vsebuje nobenih zdravju neprijaznih veziv.

Pred vezivo, ki se uporablja pred nanosom solnega ometa ima CE certifikat št. 0086-458580 harmoniziran z EU standardi EN 197-1:2011 in je del vseh naših domov, ki so grajena oz. imajo kakršnokoli povezavo s cementnimi vezivi.

Zadnji debeli del sloja soli je unikatno ročno delo iz naravne kamene soli. Smo edini, ki delamo originalne solne sobe s pravim solnim ometom po naši lastni metodi Solni tempelj.

Zatorej vabljeni v ZDRAVJU PRIJAZNE SOLNE SOBE SOLNI TEMPELJ, katere najdete v več kot 52 centrih po vsej Sloveniji https://www.solni-tempelj.com/slo/distributerji/reference/

Vaš Solni tempelj

zdravju-prijazne-solne-sobe-solni-tempelj

 

Tags: