Posted on / in Članki, Dogodki, Solne terapije

Zakaj solne sobe v mestih ob morju ?

To vprašanje nam je zastavila direktorica večjega hotela v “Biograd na moru”, kjer smo menjali obstoječi halogenerator, ki ga zaradi insolventnosti podjetja nekdanji prodajalci in izdelovalci solne sobe niso več mogli servisirati.

Vprašanje je nas kar malce presenetilo glede nato, da so solno sobo imeli že ca. 6-7 let.

Kar kmalu smo ugotovili zakaj.  Ni dovolj, da se samo naredi solna soba in postavi halogenerator ampak se mora partnerjem v poslu podati kvalitetno znanje za delo s solnimi terapijami, s strankami in seveda način trženja solne sobe.

Solna soba ob morju je kontroliran prostor, kjer ni nobenih alergenov, ki bi kot vročina ali cvetni prah vplivali na kožo oziroma dihala ljudi, ki se zaradi takšnih težav ne morejo sprehajati ob obali. Poleg tega je to nasičen prostor z negativnimi ioni, ki še dodatno poskrbijo za dobro počutje ljudi.

Naš partner Lifeclass – Terme Portorož dobro ve, da solne terapije z našim halogeneratorjem in solno sobo izredno zmanjšujejo proste radikale in na takšen način povečujejo antioksidante, ki so prepotrebni za dejavnost telesa v stresnih in podobnih okoliščinah.

Zatorej ste ob obisku  Portoroža lepo vabljeni v Terme Portorož, kjer kvalitetno in strokovno poskrbijo za vaše telo.

Vaš Solni tempelj

 

 

Tags: